Kuvatuotteita joululahjaksi

Tilaa yksilölliset ja kauniit kuvalahjat Color-Kolmiolta 

Ilahduta ja yllätä ystäväsi, sukulaisesi ja läheisesi uniikeilla joululahjoilla, joihin saat valitsemasi kuvat. Persoonalliset jääkaappimagneetit, piristävä kuvamuki tai vaikka kaunis kuvallinen korurasia tulevat takuulla käyttöön ja säilyvät niin lahjan antajan kuin saajan mielessä pitkään.

Kattava valikoima korkealaatuisia lahjatuotteita

Color-Kolmio Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman kuvalahjoja, joista löydät esimerkiksi kuvarepun koululaiselle, kuvalliset rannekorut ystävyksille, tyylikkäät pyyhkeet kauniilla kuvilla ja suloiset nallekarhut kuvallisin T-paidoin.

Kuvalliset reput, kassit ja laukut käyvät niin kouluun, harrastuksiin kuin työpaikalle eivätkä takuulla huku helposti muiden kassien joukkoon. Urheilijalle sopii vaikka pelikuvalla varustettu urheilulaukku, rantalomailijan rantakassiin ja -sandaaleihin hauskat kuvamuistot viime lomasta. 

Muistorikkaalla tai hauskalla kuvalla varustetut palapelit, magneettipalapelit ja jääkaappimagneetit sopivat niin lapsille kuin aikuisille. Kauniit, yksilöllisellä kuvalla varustetut hilepallot lumoavat aina uudestaan.

Tuo ystäväsi koti- tai työtoimistoon uutta ilmettä kuvallisilla hiirimatoilla, kahvimukeilla tai kännykkään liitettävillä koruilla ja takakansikuvalla. Avaimetkin löytyvät paremmin, kun niissä on kuvallinen avaimenperä tai pieni kuvapaitainen nalle. 

Tilaa nämä ja muut kuvalahjat suoraan Color-Kolmiolta! Valmistamme kaikki tuotteemme Suomessa laadukkaista materiaaleista ja korkeatasoista tekniikkaa hyödyntäen.

Siirry tästä tilaamaan! »