Joulukortit omilla kuvilla

Kauniit ja hauskat kuvajoulukortit Color-Kolmiolta

Lähetä läheisillesi ja tutuillesi yksilölliset joulutervehdykset, jotka taatusti erottuvat edukseen. Kuvallisella joulukortilla voit välittää terveisesi ja uusimmat kuulumiset tuoreella tavalla - kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Jouluinen perhepotretti tai yhteinen kuvamuisto kuluneelta vuodelta saa taatusti vastaanottajan ilahtumaan.

Valikoimastamme löytyy runsaasti perinteisiä ja moderneja joulukorttipohjia, joihin vot liittää kuvasi. Valmiit tekstit ovat saatavilla sekä suomeksi että ruotsiksi ja osiin korteista saat omankin tekstisi. Saatavilla on sekä pysty- että vaakamallisia kuvakortteja. Kaikkiin kuvajoulukortteihin sisältyy kirjekuori. Tilaa meiltä edulliset ja laadukkaat kuvajoulukortit!

Kuvakortit arkeen ja juhlaan

Kuvakortit soveltuvat moneen tarkoitukseen. Joulun lisäksi voit muistaa ystäviä ja läheisiäsi syntymäpäivä-, ystävänpäivä- tai vaikkapa pääsiäiskortilla. Upeat kutsu- ja kiitoskortit tuovat juhlan tuntua sekä lähettäjälle että vastaanottajalle. Tutustu kuvakorttivalikoimaamme täällä.

Siirry tästä tilaamaan! »

Postikortit

JoulukortitLuo upeimmat joulupostikortit itse valitsemillasi kuvilla! Uniikit kuvajoulukortit välittävät lämpimät ja iloiset jouluterveisesi ystäville, sukulaisille tai vaikka työtovereille. Valitse haluamasi korttipohja valmiilla tekstillä tai kirjoita tervehdyksesi itse. Postikortin toiselta puolelta löytyvät osoiterivit, postimerkin paikka sekä tyhjää tilaa terveisiä varten.

Taitekortit

TaitekortitVoit myös valita taitettavan kuvajoulukortin, jonka sisällä on runsaasti kirjoitustilaa. Taitettavat joulukortit pysyvät hyvin pystyssä ilman erillistä pidikettä sekä pysty- että vaakamallissa. Mattapintaisiin kortteihin on helppo kirjoittaa. Taittokorttien mitat ovat 10 x 15 cm.

Valokuvajoulukortit

Joulukortit omalla valokuvallaTilaa aidolle valokuvapaperille tulostettavat joulukortit! Voit valita valmiista kuvapohjista ja teksteistä sopivimman tai lisätä oman kirjoituksesi. Jouluiset kehyskuvat tekevät kuvastasi juhlavan ja ajankohtaan sopivan. Kuvat tulostetaan joko matta- tai kiiltäväpintaisina valintasi mukaan. Valokuvajoulukortteja on saatavilla eri kokoisina korttipohjasta riippuen.